Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: شهردار تهران اظهار امیدواری کرد با راه اندازی بوستان زندگی که 24 هکتار وسعت دارد و از تلفیق سه بوستان کوچک شکل گرفته، کیفیت زندگی اهالی محله هرندی شکل بهتری بگیرد.
به گزارش شهر پیروز حناچی، شهردار تهران در مراسم آیین افتتاح بوستان زندگی در محله هرندی گفت: در یکی از تاریخی ترین محلات تهران قرار داریم و در بین دو دروازه تاریخی تهران دروازه غار و دروازه عبدالعظیم هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کتاب مرحوم جعفر شهری آمده است که وقتی به تهران حمله می شد می دیدند کسی در شهر نیست و ساکنان در حفره ها و غارها پناه می گرفتند و غارهایی بوده است که در تاریخ قید شده است.
او افزود: یکی از سیاست هایی که در این دوره تعقیب شد افزایش سرانه فضای سبز در داخل محدوده شهر بود که تاثیر مستقیمی در کیفیت زندگی مردم می گذارد. البته برای این که یک نهالی در بوستان کاشته شود و رشد کند زحمات زیادی کشیده می شود و با این همه ساخت فضای سبز در داخل محدوده شهر تاثیر بیشتری به خصوص در کیفیت هوای شهر و روی زندگی مردم تاثیر دارد، هر چند ساخت فضای سبز دشواری های زیادی دارد.
حناچی ادامه داد: معمولا همه کلانشهرها با این عارضه مواجه هستند که قیمت زمین در شهر به دلیل افزایش جمعیت بالا می رود و سرانه فضای سبز در محلات مرکزی کاهش می یابد و مردم در شرایطی که زندگی می کنند که نیازمند فضای سبز بزرگ و باز برای گذران زندگی هستند. اما مکانی که امروز در آن حضور داریم و نتیجه حضور و زحمات همکارانم در سازمان زیباسازی است، از تلفیق سه پارک شکل یافته و به پارکی با مساحت 24 هکتار تبدیل شده است که محل قابل قبولی در مناطق جنوبی تهران است و امیدوارم روی کیفیت زندگی هم تاثیر بگذارد.
شهردار تهران درباره آلودگی هوای تهران گفت: تا 24 مهر 15 روز هوای پاک داشتیم و 152 قابل قبول 43 روز ناسالم برای گروه های حساس و دو روز ناسالم. از مشکلات ما این است که جمعه غروب میزان ذرات معلق تهران به شدت افزایش می یابد و این قابل قبول نیست. قطعا خودروهای سنگین در سطح شهر که استاندارد نیستند و فعالیت کارخانه های آلاینده در اطراف تهران هم در این قضیه مقصرند که در وضعیت وارونگی هوا به شکل حادی خود را نشان می دهد و شرایط کرونایی هم به افزایش آن کمک می کند.
حناچی در ادامه گفت: در حال حاضر در محدوده قانونی شهر پارک های زیادی افتتاح شده که ثقل آن در جنوب شهر بیشتر است .در منطقه 14 هم پارک های زیادی افتتاح می شود. به زودی پارک های حکیم، اخوان و چهار باغ و گل ها افتتاح خواهد شد . با این کار سرانه فضای سبز افزایش می یابد اما می دانیم که همه اینها کافی نیستند باوجود این که لازم است .
او با بیان این که تجربه نشان داده است زمانی در کارها موفق می شویم که مردم همراه باشند افزود: در عزاداری های محرم به دلیل شرایط کرونایی حضور مردم در هیات های قدیمی کمتر بود و باوجود همه تلاش ها نتوانستیم جای مردم را پر کنیم این نشان می دهد هر جا مردم را داشته باشیم می توانیم جریانی به وجود بیاوریم که با هیچ دستگاه دولتی نمی توان انجام داد. در افزایش سرانه فضای سبز هم نیاز به این نگاه داریم که خود را نشان می دهد.
او در پایان گفت: امیدوارم افتتاح این فضاها در مناطق جنوبی تهران تاثیر مستقیمی در کیفیت زندگی مردم داشته باشد و در عارضه های اجتماعی که ریشه در فقر دارد، توانمندی سازی ها ادامه یابد. ما وظیفه خود می دانیم این هدف را دنبال کنیم.
گزارش تصویری بوستان زندگی را اینجا ببینید.
خبرنگار: اکبر بیاتی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سرانه فضای سبز کیفیت زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۸۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اقتصاد، وزرای امور اقتصادی و دارایی و جهاد کشاورزی در نشستی، راهکارهای تأمین مالی برای توسعه سیصد هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور در استان‌های خوزستان، گیلان و مازندران را بررسی کردند.

در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکارهای تأمین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تأمین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکارهایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تأمین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تأمین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم‌گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

کد خبر 6097062

دیگر خبرها

  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • احمدوند: در نمایشگاه کتاب برنامه‌های ویژه‌ای برای فلسطین تدارک دیدیم/ کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • رشد ۲۵ درصدی شرکت‌کنندگان در آزمون حفظ قرآن کریم
  • نمایش اشیای تاریخی ارزشمند کرمان در باغ موزه هرندی
  • افزایش کشت گلخانه ای در شهریار
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای رفع مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای حل مشکل آب اصفهان در حال انجام است