Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، رادیو و تلویزیون مرکزی چین دیروز دوم مهرماه، ۲۴ سپتامبر تفسیری با عنوان «انرژی مثبت چین برای مقابله با تغییرات اقلیمی جهان» منتشر کرد.

در این مقاله آمده است: وانگ یی نماینده ویژه شی جین پینگ رییس جمهوری خلق، عضو شورای دولتی و وزیر خارجه چین روز دوشنبه یکم مهر در نشست سران اقدامات اقلیمی سازمان ملل گفت که چین مجدانه تعهدات خود در پیمان چهارچوب تغییرات اقلیمی سازمان ملل و توافقنامه پاریس را اجرا کرده و به موقع به سهم خود از اهداف دست پیدا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تعهد دیگر چین در قبال تغییرات اقلیمی در محافل بین المللی است که به اندازه کافی اراده و مسؤولیت پذیری یک کشور بزرگ را نشان می دهد.

در این مقاله آمده است: چین یک مفهوم جدید توسعه را دنبال می کند و بر راه توسعه سبز، کم کربن و پایدار پایبند است. در سال ۲۰۱۸نسبت مصرف انرژی غیرفسیلی از مصرف انرژی اولیه به ۱۴.۳ درصد رسید. همچنین، ذخایر جنگلی چین در مقایسه با سال ۲۰۰۵ میلادی، ۴ میلیارد و ۵۶۰ میلیون متر مکعب افزایش یافته است. در سال ۲۰۱۸، تعداد یک میلیون و ۲۵۰ هزار دستگاه خودرو با انرژی جدید در چین افزایش یافت. چین فعالانه در حال پیشبرد ساخت بازار ملی حق انتشار کربن است. چین بر ساخت مشترک کمربند و جاده سبز پایبند است و توسعه سکوهایی مانند اتحادیه توسعۀ سبز کمربند و جاده، برای همکاری بین‌المللی در مقابله با تغییرات اقلیمی توان بیشتری جمع می کند.

اظهارات و اقدامات چین در این نشست سران مورد تحسین و تمجید طرفهای مختلف گرفته است. آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل نقش رهبری چین در اقدامات اقلیمی را فوق العاده مهم دانست.

در این مقاله آمده است: مدیریت اقلیمی جهان وارد مرحله کلیدی شده است؛ اصل مشترک اما متفاوت بین کشورهای پیشرفته و در حال توسعه نه تنها از رواج نیفتاده، بلکه باید به دقت اجرا شود. در روند چندجانبه گرایی، چین با پایبندی بر مفهوم توسعه سبز و سازندگی زیست محیطی، پیوسته انرژی مثبتی ارسال خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: شی جینپینگ تغییرات اقلیمی چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۴۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • ابداع باتری برپایه آب با چگالی انرژی بالا و چرخه عمر طولانی
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۶ ارديبهشت
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • تأثیرات گوناگون تغییرات اقلیمی بر زندگی انسان
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • تغییرات آب و هوایی میانگین درآمد مردم جهان را کاهش می‌دهد
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی